سفارش تبلیغ
صبا ویژن
گلبوس هیستریکوس یا احساس گلبوس - سایت رسمی دکترحسین میرزایی
[ در صفت مؤمن فرمود : ] شادمانى مؤمن در رخسار اوست و اندوه وى در دلش . سینه او هرچه فراختر است و نفس وى هرچه خوارتر . برترى جستن را خوش نمى‏دارد ، و شنواندن نیکى خود را به دیگران دشمن مى‏شمارد . اندوهش دراز است ، همتش فراز . خاموشى‏اش بسیار است ، اوقاتش گرفتار ، سپاسگزار است ، شکیبایى پیشه است ، فرو رفته در اندیشه است ، نیاز خود به کس نگوید ، خوى آرام دارد ، راه نرمى پوید . نفس او سخت‏تر از سنگ خارا در راه دیندارى و او خوارتر از بنده در فروتنى و بى آزارى . [نهج البلاغه]
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

E_mail:doctor_h_m@yahoo.com

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی وبلاگ
گلبوس هیستریکوس یا احساس گلبوس - سایت رسمی دکترحسین میرزایی
بایگانی
پاییز 1384
موضوعات

اوقات شرعی
لینک دوستان

لوگوی دوستان

جستجوی وبلاگ
:جستجو

با سرعتی بی نظیر و باور نکردنی و اعجاب انگیز متن یادداشتهارا کاوایش کنید!

موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
ارسال پیغام خصوصی
یــــا _هوالشافی _یامن اسمه دواءوذکره شفاء_تنت به نازطبیبان نیازمندمبادوجودنازکت آزرده گزندمباد_کاربرعزیزبه سایت رسمی دکترحسین میرزایی خوش آمدید شمامی توانیدسوالات خودرابه ایمیل این جانب ارسال کنیدویا باکلیک برروی آدمک فوق به صورت آن لاین ویاآف لاین مشکلات خودرادرمیان بگذاریدوپاسخ خودرادریافت نمایید
کل بازدیدهای وبلاگ
116662
بازدیدهای امروز وبلاگ
745
آمار بازدیدکنندگان

[گرفتن کد آمار وبلاگ ]

پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

مطالب زیر توسط دکترحسین میرزاییE_mail:doctor_h_m@yahoo.com نوشته شده است!

عنوان متن گلبوس هیستریکوس یا احساس گلبوس پنج شنبه 84 مهر 21 ساعت 10:24 عصر

گلبوس هیستریکوس یا احساس گلبوس

گلبوس عبارت است از احساس وجود یک لقمه یا فشار ( بغض مانند ) در گلواست که با بلع آب دهان از بین نرفته و همچنان ادامه می یابد. بیمار مبتلا به گلوبوس هیچگونه مشکلی از نظر بلع غذا نداردو معمولاً حالت گلوبوس سر میز غذا یا سر سفره فراموش شده و احساس نمی شود . احساس گلوبوس معمولاً در افرادی بوجود می آید که تحت فشار روحی هستندو مکانیسم ایجاد آن افزایش انقباض ( تونوسیته ) اسفنگتر فوقانی مری می باشد.
احساس گلوبوس را نباید با اشکال در بلع (دیسفاژی) اشتباه کرد.اشکال در بلع علامت مهمی است که در آن شخص هنگام بلع مایعات یا غذای جامد مشکل داردو یا اینکه مجبور است لقمه را با آب فرو دهد.دیسفاژی علل مختلفی دارد که بعضی از آنها مانند سرطان مری خطرناک می باشد، درحالیکه گلبوس علامت بیماری خطرناکی نیست .بعضی از افراد مبتلا به بیماری برگشت محتویات معده به مری هم ممکن است احساس گلبوس کنند . پزشک معالج قبل از اینکه تشخیص گلبوس را بدهد یک بررسی کامل از مری و گلو انجام می دهد ، تا بیماریهای دیگررا رد کند . چنانچه بیماری خاصی یافت نشد ، تشخیص گلوبوس را می گذارد .
احساس گلوبوس نیاز به درمان خاصّی ندارد واطمینان بخشیدن به بیمار ورفع مشکلات تنش های روحی به بیمار کمک می کند.
گاهی دارو های ضد افسردگی نیز تجویز می کنند . آزمایش خاصی برای تشخیص گلوبوس وجود ندارد. عکس ( رادیوگرافی) گردن یا رادیو گرافی مری نرمال گزارش می شود.


نظرات شما ( )

Powered by : پارسی'>http://www.parsiblog.com/">پارسی بلاگ
Template Designed By : MehDJhttp://khafansara.parsiblog.com/">MehDJ

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سفارش تبلیغ
صبا ویژن